Skip Navigation

Studiejob, samarbej­der og praktik

Måske kalder din bankkonto på sorte tal. Måske vil du gerne høste noget relevant erfaring inden for dit felt. Måske har du en iværksætterdrøm? Måske ville det i virkeligheden bare være meget skønt at ha’ en reel undskyldning for at skifte studier og lektier ud med noget andet en gang imellem? Der kan være mange grunde til at gå på jagt efter et studiejob, en praktikplads eller et samarbejde med en virksomhed – vi har din jobsøgende ryg.

Måske du bare sku’ starte selv?

Har du en god idé til en virksomhed? Eller måske bare lysten til at bygge noget op selv? Der er stærkt start-up-miljø i Horsens, og du må meget gerne være med – også selvom du er studerende. Tjek de her steder ud til en start, og vær ikke nervøs for at række ud og invitere dig selv på en kop kaffe. De horsensianske iværksættere er nok landets flinkeste.

  • VIA Studentervæksthus: Her kan du (gratis) arbejde i workshops og få redskaber og metoder, som du kan bruge i både dit arbejdsliv og studie. Du kan få en fast eller fleksibel arbejdsplads sammen med andre studerende, der arbejder med deres individuelle projekter, og så får du personlig sparring af væksthusets konsulenter. Læs mere på deres Facebook-side.
  • SCALE8700: Som overbygning til studentervæksthuset kan du og din virksomhed accelerere som en del af SCALE 8700. Det er det næste naturlige skridt for studenteriværksættere, der kan og vil skalere deres virksomhed. Læs mere på Construction Center Denmarks hjemmeside.  
  • Makerspace: På Campus finder du Makerspace, hvor du kan få adgang til teknologier, materialer og fælles arbejdspladser, der kan bringe dig tættere på iværksætter-drømmen.
  • Vi starter sgu: Her finder du inspiration, netværk og gode historier fra det horsensianske iværksættermiljø – og helt sikkert et par gode idéer til hvem, du kan invitere dig selv til kaffe hos. Læs mere her vistartersgu.dk
  • Business Horsens: Hos Business Horsens kan du få gratis vejledning om virksomhedsstart, informationsmøder, kurser og events, som ruster dig til dit eget iværksættereventyr (og kaster netværk af sig). Læs mere hos Business Horsens