Gå til hovedindhold

VENNER

Studielivet er bare sjovere (og lettere) med en ven. Eller to. Og så ham der, du møder i byen. Eller hende, du spiller volley med på stranden. Og selvfølgelig læsegruppen, fodboldholdet og kollegaerne. Men – lad os være ærlige – det kan tage lidt tid at få sådan et netværk i en ny by. Derfor får du her vores bedste tips til dig, der vil møde nye mennesker i Horsens.

Platform K

Platform K er kultur, kreativitet, kaffe, koncerter, kærlighed og kant. Kort sagt, K for Kom og vær med, for det er DIT sted. Platform K er stedet, hvor vi skal mødes om koncerter, events, talks, øvelokaler, workshops, samtaler i caféen, mad og en masse nye oplevelser. Måske har du også en idé til et event? Måske vil du bare være med? I alle tilfælde er der gode muligheder for at møde en stor flok skønne mennesker.

FØLG MED PÅ PLATFORM K'S INSTAGRAM

Foreningslivet (vent lidt med at gabe)

Før du tænker old boys og lilleput, så giv lige foreningslivet en chance. For hvem ved – måske finder du din nye bedste ven i klatreklubben til floorball, kajak eller på mountainbike?

FÅ ET OVERBLIK OVER FORENINGSLIVET

Vent, findes der en fællesskabsportal?

Oh yes. Og her kan du få et overblik over fællesskaber, som du kan blive en del af.

LÆS MERE OM FÆLLESSKABSPORTALEN

Mød en international

Horsens er en international studieby, der hvert år tiltrækker studerende fra hele verden. Vil du lære nogle af dem at kende? Deltag i arrangementet 'Discover the Locals', hvor du har mulighed for at møde og netværke med internationale tilflyttere.

TILMELD DIG LIGE HER

Frivilligt arbejde

Udover et CV-boost kaster frivilligt arbejde også netværk og fællesskaber af sig. Og der er mange muligheder for at finde lige præcis det område, hvor du allerhelst vil gøre en forskel. Tjek for eksempel Horsens Sund By ud, hvor du kan gøre en forskel for bl.a. flygtninge, børn eller miljøet, mens du får nye venner i byen. 

LÆS MERE PÅ HORSENSSUNDBY.DK

Dine with a Dane

Ku’ du godt bruge et skud inspiration fra andre kulturer på en kedelig tirsdag? Og samtidig lære en international studerende at kende? Så kan du blive en del af VIA's ’Dine with a Dane’ og invitere én eller to internationale studerende til middag hos dig. Det gør du såre simpelt ved at sende en mail her:

SEND EN MAIL TIL KOORDINATOR LONE

Få din stemme hørt i Ungerådet

Gad du godt ha’ politisk medbestemmelse og samtidig møde andre unge? Så skæv lidt til Ungerådet, der arbejder for at gøre Horsens til et endnu bedre sted at være ung – bl.a. ved at sparre med politikerne om sager vedrørende unge og ved at stable events og kampagner på benene. Kort fortalt får du her mening, erfaring og en ny flok venner. Der er valg til Ungerådet hvert år, og du kan stille op, hvis du er mellem 15-29 år og bor eller uddanner dig i Horsens Kommune.

FØLG MED HOS UNGERÅDET LIGE HER

BRUG FOR EN SKULDER ELLER EKSTRA HJÆLP?

Hos Headspace finder du én at tale med. Helt enkelt. Det er dig, der bestemmer, og I kan tale om netop det, du har brug for – og i det tempo, der er rigtigt for dig. Intet er for stort eller småt hos Headspace.

Læs mere på Headspace.

Hos Horsens Sund By kan du blive en del af selvhjælpsgrupper, hvor ligestillede mødes for at dele erfaringer, oplevelser og udfordringer. Her er grupper inden for bl.a. sorg, pårørende, livsstil og sygdom, og du kan blive klogere på dem på Fællesskabsportalen lige her.